Partners

För att Birdie ska bli av så behöver vi hjälp. Vi vill rikta ett stort tack till alla våra partners som hjälper oss att göra Birdie möjligt.

Vi rekommenderar samtliga våra besökare att, om möjligt använda sig av våra partners varor eller tjänster.

Vill ditt företag bli samarbetspartner eller sponsor? Kontakta oss via detta formulär.

Huvudpartners

IP-Only hjälper Birdie genom att leverera den fiberuppkoppling som vi kan surfa nätet på.

Streamar allt som händer på Birdie, och arrangerar de officiella game-turneringarna.

Världsklass Uppsala är ett unikt samarbete mellan ett antal företag, kommunen, landstinget och Uppsalas båda universitet. De stöttar arrangemang inom vetenskap, sport och kultur som stärker Uppsalas attraktionskraft nationellt och internationellt.

Partners and Sponsors

Tillhandahåller den fiber som vi kopplar upp oss igenom.

Tillhandahåller nödvändig nätverksutrustning för att vi skall kunna koppla upp alla 1000+ besökare på internet.

Stödjer Birdie som förening.

Hjälper Birdie med att streama det som händer på partyt ut på internet.

SESF utbildar Birdies e-sportdomare och hjälper oss att höja e-sporten. Syftet med SESF är att främja e-sport i Sverige. Föreningen är ideell och verkar i enlighet med demokratiska principer samt religiöst, etniskt och partipolitiskt oberoende. Svenska E-sportföreningen är öppen för alla med e-sportintresse. Svenska E-sportföreningen är inte knytet till något förbund eller sponsorer som styr verksamheten.

PRQ sponsrar Birdie med webhosting. PRQ är ett webhotell som primärt fokuserar på samlokalisering och dedikerade servrar, men även erbjuden andra tjänster så som tunnetjänster och andra anonymitetstjänster och web hosting.

Arenahotellet är Uppsalas största hotell med 200 rum och 620 sängar. Beläget precis utanför IFU-Arena gör det till det naturliga valet för Birdies besökare. Arenahotellet erbjuder Birdies besökare billigare hotellrum under Birdie 28 samt erbjuder Birdies arrangörar väldigt förmånliga priser.

Tillsammans med ABF i Uppsala län så gör vid en annan värld möjlig. Alla Birdies aktiviteter på scener, hallar och lokaler genomförs i samverkan med ABF och rapporteras in som kulturarrangemang. Ta del av föreläsningar, konserter, moddning, paneldiskussioner, utbildningar och annat som sker på Birdie.