Partners

Huvudsponsor

Huvudpartners

Partners and Sponsors

Tillhandahåller nödvändig nätverksutrustning för att vi skall kunna koppla upp alla 1000+ besökare på internet.

Streamar och arrangerar King of Nordic CS:GO på Birdie

Hjälper Birdie med att streama det som händer på partyt ut på internet.

SESF utbildar Birdies e-sportdomare och hjälper oss att höja e-sporten. Syftet med SESF är att främja e-sport i Sverige. Föreningen är ideell och verkar i enlighet med demokratiska principer samt religiöst, etniskt och partipolitiskt oberoende. Svenska E-sportföreningen är öppen för alla med e-sportintresse. Svenska E-sportföreningen är inte knytet till något förbund eller sponsorer som styr verksamheten.

PRQ sponsrar Birdie med webhosting. PRQ är ett webhotell som primärt fokuserar på samlokalisering och dedikerade servrar, men även erbjuden andra tjänster så som tunnetjänster och andra anonymitetstjänster och web hosting.

Arenahotellet är Uppsalas största hotell med 200 rum och 620 sängar. Beläget precis utanför IFU-Arena gör det till det naturliga valet för Birdies besökare. Arenahotellet erbjuder Birdies besökare billigare hotellrum under Birdie 29.

Tillsammans med ABF i Uppsala län så gör vid en annan värld möjlig. Alla Birdies aktiviteter på scener, hallar och lokaler genomförs i samverkan med ABF och rapporteras in som kulturarrangemang. Ta del av föreläsningar, konserter, moddning, paneldiskussioner, utbildningar och annat som sker på Birdie.

Bli en del av Birdie!

För att Birdie ska bli av så behöver vi hjälp. Vi vill rikta ett stort tack till alla våra partners som hjälper oss att göra Birdie möjligt.

Vi rekommenderar samtliga våra besökare att, om möjligt använda sig av våra partners varor eller tjänster.

Vill ditt företag bli samarbetspartner eller sponsor? Kontakta oss via detta formulär.