King of Nordic Hearthstone Online Cup

Vi är stolta att presentera King of Nordic Hearthstone Online Cup i samarbete med Kieta Gaming och ESEN Studios. Tävlingen går av stapeln den 6:e maj.

Cupens fyra bästa spelare får varsin datorplatsbiljett till Birdie 27 i Uppsala som sker 25-28 maj. Utöver detta får de fyra spelarna en bättre seeding i Hearthstoneturneringen som sker på Birdie. Om vinnarna redan har biljetter till Birdie så återbetalas dessa, det finns med andra ord ingen anledning att inte säkra sin biljett till Birdie redan nu! Kör här: https://www.birdie.org/biljetter/info


Nedan finner ni länken till Keita Gamings Hearthstone Online cup:
www.keita-gaming.com/…/t…/528-hearthstone-1v1-27-birdie-kval

Prisfördelningen i onlinecupen
1:a Datorplatsbiljett till Birdie #27 + TBD
2:a Datorplatsbiljett till Birdie #27 + TBD
3:a Datorplatsbiljett till Birdie #27 + TBD
4:a Datorplatsbiljett till Birdie #27 + TBD

Hearthstoneturneringen på Birdie kommer vara öppen för alla deltagare på lanet oavsett om man har varit med i onlinecupen eller inte så alla har en chans på prispotten värd 20 000 kronor.

Tävlingen på Birdie kommer ha en av de största prispotterna någonsin i Hearthstone på Birdie, och för att ge våra tävlanden de bästa förutsättningarna kommer bl a kval och finalerna spelas på Samsung Curved Gaming monitors samt senaste MSI-datorerna i samarbete med Esport United.

Prisfördelningen på Birdie 27
1:a 8 000 SEK
2:a 4 000 SEK
3:e 2 500 SEK
4:e: 1 500 SEK
5-8: 1 000 SEK

tags: Birdie