STUDIEFRÄMJANDET MED VÄNNER ÄR PÅ PLATS
Star Wars, modelltåg och retrospel

Studiefrämjandet 
Vi på studiefrämjandet hjälper dig med din spelhobby. Har du ett intresse som du vill ska växa? Vi på Studiefrämjandet stödjer dig med allt från spelkultur till musik och dans så att ditt intresse kan bli större.  Kom förbi så berättar vi hur vi kan hjälpa ditt lag bli större!
 
Starfighters
Starfighters är en förening som jobbar för att främja spelandet av FFG's star wars figurspel. Först och främst spelar vi Star Wars X-wing men även Star Wars Armada och Imperial Assault. På Birdie kan du testa på spelen för att kanske komma och spela med oss i Starfighters.
http://www.starfighters.se/

ULVIS
Är du datorintresserad och sitter inne med mycket datorkunskap? Vi på ULVIS är unga som letar upp äldre för att lära ut hur en dator fungerar.
https://www.facebook.com/ULVISUppsala/
 
UMJ
Upplands Modelljernvägs Förening, tillsammans lägger vi räls, kör modelltåg och bygger upp en modell av Uppland i miniatyr. Vi driver också Arvsfondsprojekt ”På Spåret” som arbetar för att ge barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning en aktiv och meningsfull fritid genom modelljärnvägsbygge.
https://www.facebook.com/DressinenUppsala/
 
PeppKai
PeppKai är en kulturförening med inriktning på event för östasiatisk poulärkultur och blandad nördkultur. I år spelar vi lite retrospel för dig som gillar att spela alla gamla godingar. Kom förbi och koppla av med sköna retrospel.
https://www.facebook.com/PeppKai/

tags: Birdie