SCENE UTMANAR DIG!
Bygg utan instruktioner! Ta sönder en dator! Montera ett tangentbord!

Scene har precis som Game på Birdie egna ”FunTours”. Missa inte att anmäla dig till någon av dessa tre eller andra roliga utmaningar som utannonseras på plats!

Bygg-IKEA-Möbel-Utan-Instruktioner-tävling
Är du den där typen som inte läser ritningen innan du skruvar ihop möbler och sen går allting åt skogen? Då har vi rätt tävling för dig! I Birdie Scenes Bygg-IKEA-Möbel-Utan-Instruktioner-tävling ska du bygga ihop en möbel helt utan ritning eller bild på möbeln. Det är ingen lätt uppgift. Scene-ansvarige Gabriel "dunz0r" Fornaeus försökte göra det på ett tidigare Birdie men gav upp och byggde modern konst istället. Så är du sugen på att bli frustrerad, förvirrad och antagligen lite skrattad åt? Anmäl dig på plats!

Datorplockepinn:
Kan du ATX-standarden utantill? Vet du vilken av kondensatorerna på ett P4-moderkort som inte behövs? Gillar du att ha sönder datorer medan de är i gång? Då ska du såklart vara med i Birdie Scenes Dator-plockepinn-tävling! Två lag tävlar mot varandra i att klippa kablar, ta bort komponenter och liknande på en dator som är igång, det lag som misslyckas och gör så att datorn inte startar igen åker ut. Kul för hela nörd-familjen!

Tangentbordspussel:
Kan du skriva 120 ord i minuten? Har du blanka keycaps? Tittar folk konstigt på dig när du kan läsa upp alla tecken på mittersta raden på ditt tangentbord innantill? Då tycker vi att du borde vara med i Birdie Scenes Tangentbordspussel-tävling. Svordomar! Huvudkliande! Rafflande spänning! Den har allt! Kom till Birdie och visa att all tid du lagt på att spela Typing Of The Dead faktiskt har lönat sig!

 

tags: Birdie