TÄVLA I DATASPEL IRL MED STORCON
Testa Angry Birds och Super Mario cart live!

Har du någonsin velat skjuta slangbella på arga grisar på riktigt eller speeda loss med Super Mario? Nu kan du, typ just detta, på Birdie med evenemanget Storcon som arrangör. 

Storcongänget har två trampbilar där du som deltagare kommer kunna köra racing med. Utmana kompisen på vem som är snabbast! Storcon tar även med sig en gigantisk slangbella där tre personer hjälps åt att skjuta prick mot mål. 

Storcon håller till utomhus i tält precis utanför Birdies LAN lokaler. Perfekt att besöka när du behöver en paus mellan rundorna i CS:GO . Storcon kommer att genomföra en hel del annat också på plats, allt från Cosplayaktiviteter till brädspel, tävlingar och utmaningar.

Storcon är ett konvent med östasiatisk populärkultur som tema. Det är konventet för dig som gillar att ha något att göra. Vi erbjuder många roliga aktiviteter, intressanta föreläsningar och inspirerande workshops.  Storcon är det mysiga konventet med många små rum och en grönskande utemiljö. Storcon 2016 sker i Storvreta, Uppsala 1-3 juli!

Läs mer på www.storcon.se

tags: Birdie