BirdieCon 2019

Uppsalas nya analoga spelfestival kommer tillbaka 2019 och äger återigen rum i IFU Arenas lokaler. BirdieCon stöds av lokala spelbutiker, spelföreningar och Studiefrämjandet i Uppsala samt Sverok Mälardalen.

BirdieCon tar inget inträde för besökare. Men för deltagande i turneringar med tävlingsvinster finns det en anmälningsavgift. Alla andra aktiviteter på BirdieCon är gratis att deltaga i. Ta med dina vänner och kom och testa spela något av våra spel i vårt spelbibliotek

Öppettider BirdieCon

Torsdag 30 maj, 10.00-20.00*
Fredag 31 maj, 10.00-20.00*
Lördag 1 juni, 10.00-20.00*

* Turneringar kan och har möjlighet att pågå längre än BirdieCons allmänna öppettider.

Vad kostar BirdieCon?

BirdieCon är gratis att besöka! 

Det som kostar är en anmälningsavgift till utvalda turneringar som har tävlingsvinster. Man betalar då så klart bara för den eller de turneringar man vill vara med på!

Vad händer på Birdiecon?

BirdieCon har ett gratis spelbibliotek där alla får komma och testa på nya intressanta spel. Kom förbi informationsdisken så hjälper vi dig att hitta ett spel som passar dig.

Aktiviteter

Play and Win / Spela och vinn
Under Birdiecon 2019 kommer man kunna testa brädspel och sen ha möjlighet att vinna ett i en utlottning. Utlottning av ett exemplar sker på lördag den 1 juni.

Följande spel är utvalda till detta:

(fler aktiviteter kommer att utannonseras under våren)

Butiker

Flera lokala butiker kommer att finnas på plats där du kan handla nya spännande spel. (mer information vilka butiker som kommer att närvara kommer att utannonseras under våren)

Turneringar

  • X-Wing Hyper Space Trail
  • Warhammer: Underworld
  • Warhammer 40K
  • 9th Age

(fler turneringar och mer information kommer att utannonseras under våren)