Burgare och brädspel

BirdieCon, Uppsalas nya spelfestival för analoga spel, bjuder in till en mysig kväll på Arenahotellet med läckra burgare och brädspel. Vi samlas torsdagen 10 maj kl 19 på Arenahotellets restaurang för att äta, dricka, träffa andra spelintresserade, prata om BirdieCon och kanske även spela lite tillsammans.

Arenahotellets gourmetburgare innehåller – 180 g högrevfärs – serveras med chevréost, sallad, tomat, saltgurka, inlagd rödlök, rostad sparrispotatis samt chili- och vitlöksmajonnäs.

Boka in dig och kompisarna på burgare och brädspel i förväg. Ring Arenahotellet på 018-35 00 25 alternativt maila reception@arenahotellet.se Ange ”BirdieCon” och få festivalpriset 159 kr för burgaren (ordinarie pris 189 kr). Obs! Begränsat antal platser.

BirdieCon är Uppsalas nya analoga spelfestival och den äger rum på IFU Arena den 10-12 maj. Det är gratis entré att besöka BirdieCon men för att få deltaga i turneringar med prispengar så måste du ha köpt en BirdieCon biljett och anmält dig i förväg till turneringen. Bakom BirdieCon står spelbutiker, spelföreningar och Studiefrämjandet i Uppsala.

BirdieCon biljetten köper du här: https://beta.lanportal.se/events/6-birdiecon,-uppsalas-första-analoga-spelfestival