Bli en spelhjälte!

Gillar du att spela spel? Är du den som brukar dra ihop spelkvällarna i gänget? Bra! Då skulle du passa utmärkt tillsammans med oss som arrangerar BirdieCon! Vi behöver din hjälp! Häng med oss och skapa ett spelkonvent med den gemytligaste stämningen, de mest oförglömliga spelsessionerna, och den mest inbjudande attityden. Vi jobbar ideellt och erbjuder ingen betaning till våra frivilliga. Men hjälp oss att bygga en spelfestival, ta ett spelpass och var med. Hör av dig och gör det nu!

Maila en intresseanmälan till: patrik@starfighters.se

BirdieCon är Uppsalas nya analoga spelfestival och den äger rum på IFU Arena den 10-12 maj. Det är gratis entré att besöka BirdieCon men för att få deltaga i turneringar med prispengar så måste du ha köpt en BirdieCon biljett och anmält dig i förväg till turneringen. Bakom BirdieCon står spelbutiker, spelföreningar och Studiefrämjandet i Uppsala.

BirdieCon biljetten köper du här: https://beta.lanportal.se/events/6-birdiecon,-uppsalas-första-analoga-spelfestival