X-Wing Swedes Championship

Det första och största svenska mästerskapet i X-Wing Miniatures Game äger i år rum 10-12 maj på BirdieCon! Föreningen Starfighters arrangerar sitt flaggskepp för tredje året i rad och det finns extremt fina priser finns att vinna för deltagarna. Nytt för i år är att turneringen ökar i omfattning till två dagar med inledande swissturneringar följt av ett slutspel under dag tre. Du har alltså möjlighet att spela på antingen torsdagen eller fredagen – vilket som passar dig bäst – för att sedan gå vidare till slutspel dag tre. På prisbordet finns produkter till ett samlat värde på över 10 000kr! Anmäl dig för att bli en del av årets garanterat största X-Wing händelse! En BirdieCon biljett krävs för att deltaga.

BirdieCon är Uppsalas nya analoga spelfestival och den äger rum på IFU Arena den 10-12 maj. Det är gratis entré att besöka BirdieCon men för att få deltaga i turneringar med prispengar så måste du ha köpt en BirdieCon biljett och anmält dig i förväg till turneringen.

BirdieCon biljetten köper du här: https://beta.lanportal.se/events/6-birdiecon,-uppsalas-första-analoga-spelfestival