Birde e-sport, powered by Media Markt

Välkomna till ett nytt år av Birdie och ett nytt år med oss i Game! Som vanligt är Birdie till för alla de som tycker om att ha kul, och målet för alla oss i Game är att hjälpa er få ut det mesta av LANet, vare sig ni är l337 pwnzzor och vill vinna varje turnering någonsin, eller en multigamer som är sjukt bra på varenda viral hit som dyker upp på newgrounds eller adult swim.

Här hittar du en länk till vår Discordserver för funtours. Hoppa in och säg vad du vill spela!

För den första gruppen har vi tre stora turneringar; Counter-Strike: Global Offensive, Hearthstone och League of Legends. Med hjälp av vår huvudpartner Media Markt har vi fått större prispotter än någonsin! För mer information om turneringarna är det bara att klicka runt i spalten till vänster. Värt att veta är att med de prispotter vi har så ges nu priser till topp 8 lagen, så man behöver inte vara Embrace för att ha en chans.

För den andra gruppen har vi Funtours. Detta är alla tävlingar som inte går in under de officiella "stora" turneringarna. Ofta snabba, ofta spontana, alltid hysteriskt roliga. Achtung die Kurve, Warcraft 3 warlock, Robot unicorn attack, Rocket league etc. Alla dessa tävlingar faller in under benämningen Funtours och det är här som du som vanlig LANdeltagare både har chansen att ha som roligast, samt gå hem med fina (eller fula) priser!