Funtours

Funtours är en stor del av Birdie och vi kommer att erbjuda ett brett utbud av fullständigt galna funtours.

För dig som inte vet vad en Funtour är så kan det förklaras som en turnéring i ett dator- eller konsolspel som inte är på blodigt allvar utan ofta är spelets natur att det bjuder på mängder utav skratt. Det finns givetvis fina priser att vinna men priserna är inte av samma klass som de officiella turneringarna.

I vanlig ordning så kommer vi att presentera ett antal Funtours som vi kommer att genomföra men några kommer vi att hålla hemliga.

Birdie 29 planerade Funtours:

Achtung Die Kurve
För spelare med lite bättre smak, med lite mindre pretention och klart mer skills är turneringen i Achtung die Kurve perfekt. 6 spelare kämpar på liv och död med smarta taktiker, tjuvknep och mind-games för att vara den siste som står när deras kroppar kolliderar i en mordisk dans.

Robot Unicorn Attack
Är en ”sidescroller platformer” där du kontrollerar en robt enhörning. Målet med spelet är att överleva så länge som möjligt, där enhörningen springer snabbare och snabbare. Poäng samlas genom tid du lever, samlar ”pixies” och dashar in i stjärnor. Hoppa över stup, dasha in i stjärnor och undvik att krasha in i miljön.

Lethal League Blaze
Är ett 2D arena fighting spel, där 4 spelare möter varandra i en arena. Målet är att träffa en boll fram och tillbaka, för att träffa de andra spelarna tills det är bara en kvar. Vid varje träff så går bollen lite snabbare.
Steam

Speedrunners
Är en 4 spelare tävlingsinriktad platformer med grappling hooks, power-ups och interaktiva miljöer. Spring, hoppa, svinga dig, skjut raketer och ta tag i folk från avstånd och slå dem ur spelet.
Steam