FIFA 19

Dalkurd lanserar en ny organisation, Dalkurd e-sport. Föreningen Dalkurd e-sport tillhör riksförbundet Esport United och kommer att jobba med att utveckla e-sport och gaming utifrån de värdegrunder och mål som Dalkurd FF har jobbat med sedan grundandet. Vi vill ta hand om våra unga, utbilda, fostra och växa dem till att bli framgångsrika spelare och att bli goda människor.

 

Är du Dalkurds nya spelare i FIFA? Dalkurd FF söker nu efter de bästa konsolspelarna som vill representera Dalkurd e-sport i FIFA turneringar. Vårt mål är att hitta spelare som kan representera Dalkurd i kommande säsonger i eAllsvenskan. Är du Dalkurds nästa spelare i FIFA på konsol? Ta reda på det genom att tävla i vår turnering på Birdiefestivalen 30 maj till 1 juni.

 

Dalkurd kommer till spelfestivalen Birdie på IFU Arenan under kristi himmelsfärdshelgen. Möt klubben och våra a-lagsspelare. Testa dina krafter i FIFA på konsol och 3 mot 3 i fotboll. Vinn merchandise, och ta chansen att få representera Dalkurd i FIFA turneringar på konsol. Länk till anmälningsformulär: https://forms.gle/uMDgHoFphv4grioc7