Tack Alla

Tack alla!

Tack alla ni som varit med oss på Birdie 32 online! Som följt våra streams online, som tävlat i våra e-sportturneringar, medverkat i våra funtours, svarat i våra nördiga quiz, lämnat in bidrag till demoscenen! Ni är bäst! Tack alla Birdie Crew som varit på plats och hjälp till i studion eller bara varit hemma och följt festivalen online! Nästa år kör vi på riktigt IRL! Vi saknar er!

Tack till alla samarbetspartners och sponsorer. Tack Uppsala som stöttar festivalen så att vi kan genomföra den. Vår huvudsponsor Telia. Uppsala kortfilmfestival. Biz Media. DiscoCrew. Och alla andra!

Fantastiskt skoj att vi kunde köra E-sport med DJS Esport på Grand i Uppsala iår. Tack till DJS Esport och Gymnasieligan. Tack till alla medverkande communities. Svenska Gamers. League of Legends Sverige. Rocket League Sverige. Publiclir.

Tillsammans gjorde vi Uppsala och Kristi Himmelsfärdshelgen lite skönare.

Sveriges äldsta LAN ställde inte in, vi ställde om! Under 26-29 maj genomförde vi mängder av aktiviteter för gamers, sceners och e-sportare online. Följ oss på www.birdie.org för framtida aktiviteter och evenemang!

Backa Birdie. Stötta Birdie med att bli medlem https://www.birdie.org/medlem/