Missa inte Gymnasieligan VT22

Då var det äntligen dags för vårtermninens upplaga av Gymnasieligan! I fjol spelades både VT och HT helt online på grund av osäkerheter kring Covid-19. Men i år har vi tillsammans med våra partners bestämt att återgå till våra fysiska evenemang.

Vårterminens finalturnering kommer alltså spelas på plats i Uppsala i samband med Birdie 32 online mellan 26-29 maj. I år kommer prispotten för VT22 landa på ett värde över 40 000 SEK! Spelen som kommer att spelas är precis som innan, Counter-Strike: Global Offensive (5v5), League of Legends (5v5) samt Rocket League (3v3).

I CS:GO kommer topp fyra gå vidare i två olika kvalturneringar och topp två i Rocket League och League of Legends. Två kval kommer att spelas i samtliga spel. Det kommer bli totalt åtta lag i CS:GO och fyra i Rocket League och League of Legends som gör upp om första platsen i Uppsala. Utvalda matcher från de olika kvalen kommer att sändas med kommentator på https://www.twitch.tv/birdietv