Backa Birdie

Backa Birdie

Under Birdie 31 online smygstartar vi använda Esportrait. Ni som är återkommande Birdie besökare minns LANportal som vi använt tidigare. Esportrait är utvecklingen av LANportal, ett smidigt system för biljettbokning och utplacering av LANplatser!

I år använder vi oss av Esportrait för att ge alla er som älskar Birdie en chans att stötta festivalen. I dessa Covid-tider så behöver festivalen all stöttning vi kan få!

Köp en Stötta-Birdie-Biljett inne på Esportrait så laddar vi inför Birdie 32! Birdie 32 planeras redan nu och det ska bli så klart en fysisk festival med sköna människor, rader av datorer och skärmar, feta scener, e-sport och demoscene, party och funtours, konserter och djs, floor art och hoppborgar och massor med aktiviteter. Precis som det ska vara.

Stötta Birdie med 25 kr eller mer! https://www.esportrait.com/se/events/203-birdie-31-online

Sveriges äldsta LAN ställer inte in, vi ställer om! 13-15 maj sker mängder av aktiviteter för gamers, sceners och e-sportare online. Följ alla nyheter på www.birdie.org