Birdie Rocket League

Birdie Rocket League

Bästa bilspelet kommer så klart köras på Birdie. Bilar och fotbollar passar så bra ihop! Fyra lag ska sållas fram efter två onlinekval, men bara ett lag kommer att stå som vinnare. Priser värda 10 000 kr står på spel, men viktigast är att vinna, ära och berömmelse och se sina motståndare försvinna i backspegeln. Tillsammans med Sveriges två största Facebook-communities i Rocket League och DJS Esport AB som arrangör så kommer årets turnering äga fett.

I Rocket League kommer två kval hållas där top två från varje kval går vidare till finalturneringen som spelas den 13-15 maj. Ert lag kan redan nu anmäla er till samtliga kval. Samtliga kvalmatcher inklusive finalen är BO1. Lyckas ni kvala vidare vid första omgången kommer ni inte kunna delta i det andra kvalet. Prispotten för Rocket League ligger på 9 000 SEK!

Birdie Rocket League Kval #1: Anmäl här
Datum: 2/5 – 16:00

Birdie Rocket League Kval #2: Anmäl här
Datum: 9/5 – 16:00

Läs mer här: https://publiclir.se/article/birdie-31-online-65-000-sek 

 

Sveriges äldsta LAN ställer inte in, vi ställer om! 13-15 maj sker mängder av aktiviteter för gamers, sceners och e-sportare online. Följ alla nyheter på www.birdie.org