Sök till Birdie crew!

Sök till Birdie crew!

Var med och gör Sveriges äldsta LAN till Sveriges mysigaste LAN. Sök till Birdie crew och få upplevelser och vänner för livet! Sedan 1993 har vi gjort Birdie i Uppsala. Birdie drivs ideellt utan kommersiella vinstintressen. Vi drivs av att få göra något vi älskar! Vi har inte alltid störst resurser att göra saker, men vi löser utmaningarna tillsammans.

Vi söker dig som vill göra skillnad. Som har erfarenheter från egna och andra LAN. Som varit med och gjort event tidigare. Vi söker även dig som vill lära dig mer! Vi behöver alltid nya krafter som är med oss. Du får då jobba tillsammans med andra erfarna LAN arrangörer som hjälper till.

Birdie Crew är vår viktigaste resurs! Vi vill att vår crew ska känna sig uppskattade för allt slit och timmar som läggs ned. Utan oss, utan vi i crew så har vi inget Birdie!

 

Som medlem i crew så får man

* Härlig gemenskap med oss i crew! Vi är ett gott gäng och vi gör en del aktiviteter även utanför Birdie.

* Utmanande arbetsuppgifter men också gruppledare som hjälper till och stöttar. Vi har en person som ansvarar specifikt för att crew ska ha det bra!

* Datorplats, bord, stol, internet, el å sånt. Du kommer inte bara få jobba, utan även LANa så klart!

* Separat sov för crew.

* Mat alla dagar under LANet. Här har vi löst så att det blir mat från IFU restaurang som serveras. Micropizza i all ära, men på Birdie kommer vi servera riktigt bra mat till crew.

* En skön crewtröja. 

 

Anmäl dig nu!

Det tar lite tid för oss att välja ut vilka blivande crew som vi kan anta. Dels att vi hittar rätt personer till de områden vi har, dels att det tar tid då vi drivs ideellt. Vi kommer inte kunna ta in alla som söker. Ansök direkt.

https://forms.gle/gpjfm1GPuyS9rVpK8