Spela och vinn brädspel!

Under BirdieCon kommer man kunna testa brädspel och sen ha möjlighet att vinna det spel man testat i en utlottning. Kom till vår spelbar vid infodisken för att låna ett spel av oss.

.

Anmälan för de schemalagda tiderna hittar du här. https://forms.gle/jQUbdoFRK5pL1cSG6

.

Magic Maze 

(Vinsten är sponsrad av Prisfyndet)

Utlottningen sker efter 14:15 på lördagen den 1 juni. 

Er uppgift är att stjäla fyra föremål i shoppinggallerian. Ni ska samarbeta kring uppgiften, men ni får inte tala med varandra om hur ni ska göra.

.

Codenames 

(Vinsten är sponsrad av Fantasia)

Utlottningen sker efter 16:00 på lördagen den 1 juni

I Codenames tävlar två lag om vem som först kan få kontakt med alla sina egna agenter. Spioncheferna ger ledtrådar bestående av ett ord, som kan peka mot flera av de ord som ligger på bordet. Deras lagkamrater försöker sedan gissa ord i rätt färg medan de försöker att undvika korten som tillhör det andra laget. Samtidigt ska alla försöka undvika lönnmördaren.

.

Info om BirdieCon 2019

Uppsalas nya spelkonvent BirdieCon är tillbaka i år igen. Vi håller till på IFU Arena den 30 maj – 1 juni. Det är gratis entré att besöka BirdieCon men för att få deltaga i turneringar med prispott så måste du betala en anmälningsavgift och ha föranmält dig till turneringen. Bakom BirdieCon står bland annat spelbutiker, spelföreningar, Sverok Mälardalen samt Studiefrämjandet i Uppsala.

.

Läs mer om konventet på https://www.birdie.org/birdiecon/