LAN FÖR ALLA

Vi på Birdie drivs av att LAN är till för alla! Vi har deltagare som kommer med assistenter, kör rullstol eller på olika sätt inte kan ta del av LAN på samma villkor som merparten av deltagarna på Birdie. Vi vill göra det enklare för alla att ta del av Birdie.

.

För att bli bättre så har Birdie med hjälp av en rad vänner initierat ett projekt där vi vill få kontakt med dig som vill gå på LAN och har en funktionsvariation. Vi vill tillsammans med dig se hur vi kan göra upplevelsen att vara på ett LAN bättre!

.

Vill du vara med på Birdie 29 och hjälpa oss göra LAN bättre för alla? För mer information och villkor, kontakta oss på lan4alla@birdie.org. Vi löser LANbiljetter eller eventpass, mat och ev boende åt dig samt medföljande målsman / assistent. Vi har ett begränsat antal platser.

.

Som en del i projektet lanserar Upsala Studenters idrottsförening sitt nya verksamhetsområde, USIF e-sport, och tar med sig rullstolsburna tennisspelare för att utmana alla i konsolspel! Projektet syftar till att dokumentera besökares upplevelser och sammanfatta detta i en checklista för LAN.

.

HandiPLAY medverkar i projektet, som deltagare på LANet och som utställare i Birdies Expo.

.

Bakom projektet står Birde, ABF i Uppsala län, EsportUnited, Svenska LAN-förbundet, USIF, Dalkurd FF, Parasport Uppland, HandiPLAY, Eloso Förlag med flera parter. Uppsala stöttar projektet. Vi använder oss av e-sportförbundet SESF certifiering av e-sportdomare och turneringar.