X-Wing Hyperspace Trials

Vägen till världsmästerskapen ligger öppen. I samarbete med BirdieCon erbjuder Starfighers och Fantasia Uppsala möjligheten att vinna inträde till Worlds. Som ni vet är det endast ett selekt fåtal som kommer få en inbjudan till årets världsmästerskap i X-Wing. Vår Hyperspace Trial är en av de vägar man kan gå för att vinna sig den möjligheten. Segraren tar förutom trofén även med sig en inbjudan att spela i detta prestigefyllda mästerskap.

Turneringsinfo
Turneringen kommer att gå under torsdag och fredag med swiss på torsdagen och top cut på fredagen. Vi siktar på att starta första matchen kl 10:15 och räknar då med att vara klara före nio på kvällen på torsdag. Registreringen öppnar så snart vi kommit på plats. Vi hoppas på 9:15, men vi kan inte lova något i detta tidiga skede.
Under fredag pågår top cut och vi planerar erbjuda sidopoddar där fyra, eller åtta spelare utgör en pod som går under tre rundor. Mer detaljer om det senare. Det finns tyvärr begränsat med plats så vi kommer ha ett tak på femtio spelare. Vänta inte för länge med att reservera din plats. Starta motorerna och möt oss på andra sidan hyperväggen.

Anmälningsavgifter än 200 kr och anmälan kommer att ske genom ett formulär som kommer ut senast i slutet av denna vecka (7 april). Betalning sker genom swish eller bankgiro. Mer info om detta i formuläret. Anmälningsformuläret kommer att läggas upp i detta inlägg och på birdiecons hemsida (se länk nedan).

Anmälningsavgift: 200 kr
Tid: 30-31 maj (torsdag och fredag)
Registrering öppnar ca 9:15. Matchstart ca 10:15

Info om BirdieCon 2019

Uppsalas nya spelkonvent BirdieCon är tillbaka i år igen. Vi håller till på IFU Arena den 30 maj – 1 juni. Det är gratis entré att besöka BirdieCon men för att få deltaga i turneringar med prispott så måste du betala en anmälningsavgift och ha föranmält dig till turneringen. Bakom BirdieCon står bland annat spelbutiker, spelföreningar, Sverok Mälardalen samt Studiefrämjandet i Uppsala.

Läs mer om konventet på https://www.birdie.org/index.php/birdiecon/