Sveriges äldsta datorfestival

Back to the roots!

Vi har fått nog! I en tid av GDPR, artikel 11 och 17(13), ddos och copyright går Birdie tilllbaka till en enklare och skönare tid innan allt detta började. Vi går tillbaka ända till rötterna! För att alla n00bs, e-sportare och gejmers ska få vara med på riktigt! Och vi kommer att festa som om det var påsken ’93. 

Glöm snabbt bredband! Vi skiftar till ett 10BASE2-nätverk och Birdie kommer tillhandahålla 2 terminatorer per bordsrad. That’s it. Vi kör hard core!

Inget nyare än DOS 6.0, S3/MACH64, GUS/SB 16, 4MB RAM (HIMEM/EMM available), 486 DX2-66 kommer att godkännas.

Fokus kommer vara på att byta disketter och kolla på demos.

King of Nordic CS:GO utgår till förmån för det ursprungliga förstapersonskjutaren Maze Wars. King of Nordic Maze Wars med 100 000 kr i prispotten! Maze Wars turneringen spelas på ett litet midinätverk mellan 4 Atari. Dessutom ersätter det klassiska RTS spelet Z från 1996 den tidigare inplanerade League of Legends turneringen. 

Vi har lyckats hitta en pall med klassiskt Jolt Cola från 1996, en låda med TAB cola, flera flak med Fantomen cola och två Vira Blåtira i originalemballage. Så kiosken kommer bli episk.

Så vad väntar ni på. Bara idag, 1 april, köper ni biljetten till (nästan) 1993 års priser, använd rabattkoden    1april    : https://www.esportrait.com/events/33-birdie-29