Parkera på Birdie

Tillsammans med Sportfastigheter i Uppsala kan vi nu erbjuda alla våra besökare till Birdie ett festivalpris på parkeringen vid IFU Arena när man betalar med en app (SMS Park, Parkster) 

Ange koden 18508 och maxtaket blir då 45 kr per dygn istället för ordinarie pris 160 kr per dygn. Koden kommer bara vara aktiv under tidsperioden den 29/5-2/6.

OBS! Det kommer vara samma timkostnad som vanligt, men det finns ett maxtak om man parkerar ett helt dygn om du använder koden i appen. Taxan är 9 kr per timme kl. 07-23 och 2 kr per tim kl. 23 -07, men max 45kr/dygn. 

OBS! Maxtak gäller endast när du använder app, inte parkeringsautomat.

 

Om Sportfastigheter

Uppsala kommun Sport- och rekreationsfastigheter AB inledde sin verksamhet i början av 2013 som ett helägt bolag inom Uppsala kommunkoncern. Vi förvaltar och utvecklar Uppsalas största utbud av arenor och platser för idrott, fritid, rekreation och evenemang, för att kunna erbjuda värdiga miljöer till alla Uppsalabor och besökare. Våra trygga och prisvärda anläggningar finns på attraktiva platser i centrala Uppsala samt i natursköna områden inom Uppsala kommun.

Biljetter till Birdie: https://www.esportrait.com/events/33-birdie-29