9th Age BirdieCon turnering


Atlantis kommer till BirdieCon!

Spelföreningen Atlantis har i över 20 år haft fokus på figurspel och spelar idag 9th age, Warmachine / Hordes och Warhammer i alla dess former. Nu kommer de till BirdieCon igen.

“Vi hade en väldigt trevlig turnering och upplevelse på BirdieCon förra året och tänkte upprepa det i år. Vi ordnar en lagom turnering med fokus på spelupplevelsen och med målet att väcka och behålla intresset för figurspel. Uppsala är en väldigt bra stad för figurspel och behöver arrangemang som Birdiecon för att behålla glöden.” säger Oscar Lagnelöv från Atlantis.

The 9th Age är ett gratis rank-and-file figurspel som tar vid där Warhammer Fantasy slutade och drivs av ett internationellt community av fans. Reglerna och alla 15 armeböcker är gratis. Läs mer på: https://www.the-ninth-age.com/

Tid och Plats

Atlantis 9th age spelas under lördagen 1 juni, start kl 9.00 och kostar 150 kr i anmälningsavgift. Turneringen håller till i samma lokaler i år igen på IFU Arena. Prisfyndet står för priser till vinnarna! Anmäl dig till turneringen i 9th Age på http://swfbr.ipbhost.com/index.php?showforum=12.
Ett formulär kommer att skickas ut till de anmälda i slutet av mars där bla anmälningsavgiften betalas in. 

Info om BirdieCon 2019
Uppsalas nya spelkonvent BirdieCon är tillbaka i år igen. Vi håller till på IFU Arena den 30 maj – 1 juni. Det är gratis entré att besöka BirdieCon men för att få deltaga i turneringar med prispott så måste du betala en anmälningsavgift och ha föranmält dig till turneringen. Bakom BirdieCon står bland annat spelbutiker, spelföreningar, Sverok Mälardalen samt Studiefrämjandet i Uppsala.