BirdieCon är tillbaka på Birdie!

Kom och spela ett valfritt brädspel på BirdieCon så är du med i utlottningen av det populära brädspelet Magic Maze (för 2-8 spelare)
 
Vad är BirdieCon?
BirdieCon är ett spelevenemang med fri entré där du gratis kan spela brädspel, kortspel och figurspel. Några av de mesta populära spelen som besökarna spelade förra evenemanget var Magic: the Gathering, X-Wing, Mysterium, Colt Express, Splendor och Ticket to Ride. Givetvis så kommer du kunna testa på nya populära spel som till exempel KeyForge: Call of the Archons och Azul: Stained glass of sintra.
 
BirdieCon pågår samtidigt som Birdie och det finns möjlighet att vinna fina turneringspriser om man föranmäler sig till en av våra turneringar (anmälningsavgift). Eventet är ett nära samarbete mellan Birdie, Uppsalas spelföreningar, butiker och Studiefrämjandet.