Granit Gaming på Birdie

Den Stockholmsbaserade organisationen Granit Gaming gör entré på Birdie.

Organisationen grundades i slutet av föregående år av de båda kollegorna Kim Engström och Ludwig Wegmann. Med en brinnande passion för eSport växte projektet från idé till verksamhet snabbare än någon kunde förutse.

I dagsläget huserar Granit Gaming två framstående lag inom de båda spelen Heroes of the Storm och Counter-Strike: Global Offensive. HotS-laget gör sig i skrivande stund redo för att spela Crucible 5-6 maj för ta sig in i nästa säsongs HGC. Det helsvenska CS:GO-laget, som alldeles nyligen kommit tillbaka från Copenhagen Games, gör sig redo för att göra sig hemmastadda på ny ort: nämligen Uppsala, där Sveriges äldsta LAN, Birdie, organiseras i nybyggda IFU Arena.

På bild, från vänster: Blandfers, Peitrik, Twinkey, Hectical och WaMze

Läs mer www.twitter.com/granitgaming