Prisfyndet

Vi säger välkommen till Prisfyndet som kommer till BirdieCon! Med sina över 40 år i den Uppsaliensiska spelvärlden och sin expertis på bräd- och figurspel och allra mest kortspel är vi fantastisk glada över att få samarbeta med Prisfyndet. Kom till deras monter på BirdieCon och låt dig inspireras av deras kärlek till analoga spel! Gör fynd bland deras utbud, och delta i deras Magic-turneringar och andra aktiviteter!

Läs mer om Prisfyndet: www.facebook.com/prisfyndet

BirdieCon är Uppsalas nya analoga spelfestival och den äger rum på IFU Arena den 10-12 maj. Det är gratis entré att besöka BirdieCon men för att få deltaga i turneringar med prispengar så måste du ha köpt en BirdieCon biljett och anmält dig i förväg till turneringen. Bakom BirdieCon står spelbutiker, spelföreningar och Studiefrämjandet i Uppsala.

BirdieCon biljetten köper du här: https://beta.lanportal.se/events/6-birdiecon,-uppsalas-första-analoga-spelfestival