Moddning på Birdie

För åttonde året i rad så kommer moddnings-tävlingen att hållas på Birdie, för fjärde året i rad tillsammans med CORSAIR. Att modda sin dator är något som fler och fler intresserar sig för, det innebär kort sagt att man modifierar sin dator för att se snyggare/häftigare ut. Tycker du att du har en snygg dator, kanske med fet vattenkylning, ta dig då till Uppsala den 10 maj för att ställa upp i moddningstävlingen.

 

”Birdie är något jag ser fram emot varje år, det är alltid en mysig och härlig LAN-stämning där. Jag åkte på mitt första Birdie år 2013 då jag ställde upp i moddnings-tävlingen då, jag lyckades vinna första platsen. Efter det fick jag flera sponsorer som i sin tur längre fram hjälpte mig att få det jobb jag har idag. Jag tycker det är extra roligt att kunna komma tillbaka till Birdie och sponsra moddnings-tävlingen med grymma produkter för att stödja och växa moddnings-communityn som jag själv har stor passion för.” säger Johan från CORSAIR.

 

Mera information om exakt tid, priser och vad som behövs för att ställa upp i tävlingen kommer i en framtida nyhet.