King of Nordic Hearthstone Cup at Birdie

Powered by Hearthstone Sverige and Phoenix Blue

I samarbete mellan ESEN Esports, Hearthstone Sverige och Phoenix Blue kan vi utannonsera turneringen i Hearthstone på Birdie 28. Med hela 15000 kr i prispott och en proffsig liveproduktion ser vi fram emot ert deltagande på plats!

För att delta i vår turnering behöver du antingen ha en biljett för en LAN-plats eller en esportbiljett utan LAN-plats.

När du har köpt din biljett på https://beta.lanportal.se/events/3-birdie-28 kan du registrera dig på turneringssidan https://smash.gg/tourn…/king-of-nordic-hearthstone-birdie-28 innan eventet börjar. Har du inte en giltig biljettkod innan turneringen startar kommer du inte att bekräftas som giltig deltagare.

Sign-ups kommer att vara öppna t.o.m. en timme innan turneringsstart.

Schema:
Tors 10 maj: Swissrundor startas med start klockan 19.00, beroende på antalet deltagare kommer antalet swissrundor att justeras. Med start efter swissrunda 4 startar side-events som är öppna för alla deltagare på eventet att vara med i. Side events består av ett mindre antal swissrundor som mynnar ut i top 8 single elimination brackets. Vinnaren i varje side event får ett headset RIG500E från Plantronics Gaming

Fredag 11 maj: Med start klockan 11.00 fortsätter swissrundorna. När swissrundorna är klara följer en två timmars paus för att sedan övergå i single elimination-slutspelet. Alla matcher upp till semifinalerna spelas igenom.

Lördagen 12 maj: Semifinalerna och finalen spelas klart med start klockan 15.00. Alla matcher castas.

Priser:
Prissumman kommer att vara totalt 15 000 kr. Den kommer fördelas mellan de bäst presterande spelarna på följande vis:

Första plats: 7500 SEK
Andra plats: 4000 SEK
Tredje plats: 2250 SEK
Fjärde plats: 1250 SEK

Läs mer på: https://www.birdie.org/index.php/hearthstone/