Rum för esportlag

Birdie och Arenahotellet kan erbjuda ett begränsat antal rum bara för esportlag. Med skön utsikt från åttonde våningen så kan laget samlas på en plats! Arenahotellet har frigjort 8 st rum bara för esportlag. Laget förfogar över två rum som sitter ihop. Varje rum har 2 till 4 sängar samt egen toalett och dusch. Max 8 personer får plats.
5 personer – 1790 kr
6 personer – 1990 kr
7 personer – 2190 kr
8 personer – 2390 kr
Pris per natt inklusive frukost och moms. Boka direkt på 018-35 00 25 eller reception@arenahotellet.se Ange ”Birdie 2018” och ”Rum för esportlag”. Obs! Bara 8 rum finns. Boka nu! Först till kvarn!
Boka sköna hotellnätter när du är på Birdie. Bo på det nybyggda Arenahotellet som ligger alldeles bredvid Birdie. Njut av god sömn i en skön säng och en gedigen hotellfrukost! Ladda inför e-sportsmatcherna. Arenahotellet har öppet dygnet runt!
Arenahotellet är Uppsalas största hotell med 200 rum och 620 bäddar. Det finns en bra hotellrestaurang som erbjuder en à la cartemeny med både fisk, kött och vegetariska alternativ. Arenahotellet har så klart ett eget gamingrum utrustat med bland annat Playstation och Xbox.
Enkelrummen är 11 kvm och dubbelrummen 22 kvm. Samtliga rum är utrustade med som minst en 140 queensize-säng med luftkonditionering, en tv med ett brett kanalutbud och fritt WiFi. Rummen har ett badrum med toalett och dusch, enklare skoförvaring, klädhängare och galgar i en öppen garderob samt arbetsplats med bord och stol. Dubbelrummen är även utrustade med fåtölj och soffbord.
Läs mer om Arenahotellet på deras sajt: https://arenahotellet.se