Phoenix Blue: Counter-Strike Championship på Birdie

Vi är glada över att finalerna av Phoenix Blue: Counter-Strike Championship landar på Birdiefestivalen!

Turneringen kommer att vara uppdelad i två separata steg. Först kommer ett onlinekval att arrangeras i samarbete med Challengermode, på 128-tick-servrar och administrerade av Phoenix Blue tillsammans med Challengermode själva.

Onlinekvalen kommer att arrangeras under följande datum:

Kval 1: 14-15 april kl. 13:00**

Kval 2: 21-22 april kl. 13:00**

** Starttiden kan komma att ändras beroende på antalet signups

Finalisterna i respektive kval säkrar en plats till slutspelet som Phoenix Blues håller torsdagen den 10 maj på Birdie, där hela 25 000 kr står på spel. Phoenix Blue bjuder på LAN-platser på Birdie och resa till Uppsala, samt schemalägger turneringen så att ni även har möjlighet att delta i King of Nordic CS:GO Birdie turneringen som arrangeras av ESEN Esports på plats.

Säkra din biljett idag: https://beta.lanportal.se/events/3-birdie-28