Birdie, ett LAN i världsklass!

Birdiefestivalen är stolta över att Världsklass Uppsala har valt ut vårt evenemang för 2018! Under hela fem år har Birdie haft backning av Världsklass Uppsala i att utveckla och spetsa Sveriges äldsta och största LAN som drivs ideellt. Vi har blivit utvald av Världsklass Uppsala 2014, 2015, 2016, 2017 och 2018!

Världsklass Uppsala är ett unikt samarbete mellan ett antal företag, kommunen, Region Uppsala och Uppsalas båda universitet. Världsklass Uppsala stöttar arrangemang inom vetenskap, sport och kultur som stärker Uppsalas attraktionskraft nationellt och internationellt.

Bakom Världsklass Uppsala står Ahlford Advokatbyrå, Akademiska hus, Atrium Ljungberg, Bjerking, Castellum, Destination Uppsala, Fresenius Kabi, Galderma, GE Healthcare, Region Uppsala, Länsförsäkringar Uppsala, Nordea, Rosendals fastigheter, SLU, Uppsala kommun, Uppsala universitet, Vasakronan och Vattenfall.

Säkra din biljett idag: https://beta.lanportal.se/events/3-birdie-28