Birdie + ABF

Birdie presenterar stolt ABF som samarbetspartner! ABF i Uppsala kommer att hjälpa och stötta Birdies utveckling som LAN och datorfestival. Detta innebär bland annat att vår crew genomför studiecirklar i hur man arrangerar evenemang och LAN. Visste du att ABF har tagit fram specifika studiematerial för LANare och esportare och om du vill lära dig mer så kan man bara besöka sin lokala ABF avdelning och få hjälp.
På Birdie kommer ABF vara med och möjliggöra en rad olika kulturaktiviteter, föreläsningar och liknande. Kom till Birdie och var med och skapa kreativt med datorn i Scenetävlingar och utmaningar, lär dig mer om C64 och hur man bevarar gamla spel inför eftervärlden. Tillsammans med ABF gör vi en annan värld möjlig!
Vill du veta mera? Driver du en förening som kommer vara på Birdie? Är du med och arrangerar LAN och vill ta del av våra studiematerial? Tävlar ditt lag i esport på Birdie? Då vill ABF ha kontakt med dig! Maila ABF på andrea.hillgren@abf.se eller ring 010-1990446 Läs mer om ABF på www.abf.se/uppsala
Vi ses på Birdies stora scen!