Grillska Gaming kommer till Birdie

Grillska Gaming kommer till Birdie Rasmus “Heedish” Heed Ludwig”Ludwiig1″ Eriksson Adnan “Adnn” Besic Tintin “Cypezz” Jonsson Oliver “Galen” WidströmGrillska Gymnasiet är en del av Stadsmissionens Skolstiftelse, en idéburen skola utan […]Read more »

WarFallen till alla!

Alla som bokat en LAN-plats på Birdie får en gratis Steam-nyckel till det nyligen släppta spelet WarFallen. Du som inte har en LAN-plats på Birdie, kan även du få spelet […]Read more »

Telia säkrar upp Birdie

Birdie presenterar stolt Telia som huvudsponsor  Sveriges äldsta LAN besöks årligen av mängder med gamers, e-sportare och LANare som alla ställer höga krav på det absolut bästa inom bredband och […]Read more »

Kortfilmfestivalen goes Birdie – Pixels

Torsdagen 30 maj kl 20:00 inleds samarbetet mellan Birdie och Kortfilmfestivalen med en filmvisning! Pixels (Regi: Patric Jean, Frankrike 2010, 2 min.) Hjältarna från 8-bitarsspelen är tillbaka! Den här gången […]Read more »

Spela och vinn brädspel!

Under BirdieCon kommer man kunna testa brädspel och sen ha möjlighet att vinna det spel man testat i en utlottning. Kom till vår spelbar vid infodisken för att låna ett […]Read more »

NOCCO sponsrar Birdie FunTours! 

Under Birdie sker mängder av roliga små turneringar och tävlingar i sköna dataspel som alla kan vara med i. Birdie game crew har fått ett par plattor med läskande NOCCO […]Read more »

Birdie Scene Dinner

Fredag kväll, 31 maj, kommer demoscenen på Birdie att mötas upp på Arenahotellet för en gemensam middag med riktigt schysst käk. Här kommer det finnas chans att möta gamla bekanta, […]Read more »

WarFallen

På Birdie kommer det svenskutvecklade spelet WarFallen kunna provspelas. Frosty Elk kommer ha en monter med en massa datorer redo för alla besökarna som vill svinga sina svärd mot varandra […]Read more »

LAN FÖR ALLA

Vi på Birdie drivs av att LAN är till för alla! Vi har deltagare som kommer med assistenter, kör rullstol eller på olika sätt inte kan ta del av LAN […]Read more »

Rocket League 3v3 på Birdie

Vi presenterar stolta en turnering i Rocket League på Birdie 29! Bakom turneringen står Sveriges största spelförening Publiclir, den största Facebook-gruppen Rocket League Sverige och Birdiefestivalen. Förutom äran så får […]Read more »

Petter och hans fyra getter

“I sin lobby lira Petter Mus i hand och fyra getter. Första geten hette Bambi på Hal is. Han headshottar folk på rätt vis. Andra geten hette Paraflaxet. Fragar allt […]Read more »

Spelning med Znurre

Znurre Fet J-Core, UK Hardcore och Drum and bass. Znurre har varit besökare på Birdie i många år. Missa inte konserten på fredag kväll!  Köp en dagsbiljett till Birdie för […]Read more »

Event Crew

Event Crew på Birdie kommer hålla alla besökare sysselsatta med olika aktiviteter och upptåg. Lägg pärlplattor med ätpinnar, vinn armbrytartävling eller demontera en dator bit för bit och försök att […]Read more »

Publiclir giveaways

Publiclir goes Birdie! Och vi har goodies till alla. Eller ja. Är du medlem i Publiclir så kommer du kunna vara med och få chansen att få godis, gear och […]Read more »

USIF e-sport

USIF, Upsala studenters idrottsförening, startar e-sportverksamhet. Idag har USIF genomfört läger för ungdomar med tennis, fys-träning och e-sportturneringar i Tennis World Tour på Xbox. Verksamheten kommer att utvecklas och det […]Read more »

NOCCO LEAGUE OF LEGENDS

NOCCO sponsrar Birdies League of Legends turnering med drycker till vinnarna. 1.an och 2.an får var sin platta (24 burkar) med NOCCO för att fira framgången. Anmäl dig här: https://goo.gl/forms/ryWbBykE9aK36li72  […]Read more »

Ticket to ride

Miniturnering på BirdieCon för alla som gillar Ticket to ride. Ta chansen och vinn fina exklusiva mjölkvagnar att använda till ditt Ticket to Ride. Varje omgång har en vinnare som […]Read more »

Last man standing

Står du stadigt? Har du viljan att vinna? Besök Publiclirs monter och bevisa att du är ”last man standing”. När vi har samlat 10 personer så kör vi jägarvila, det […]Read more »

Första kvalet av Gymnasieligan

Ikväll 19:00 är första kvalet av Gymnasieligan. Prispott på 30.000 SEK och vinnande lagen får allt betalt till lanfinalen på Birdie. Se till att ha anmält ditt lag innan 19:00 […]Read more »