Ten year challenge?

Ten year challenge? Vi bjuder på en skön bild från 1996 istället tillsammans med en bild från senaste Birdie-partyt! Som Sveriges äldsta datorfestival har vi mängder av bilder och filmer […]Read more »

Biljett + Jersey

Det är ni som är festivalen! Det är alla som kommer till Birdie som deltagare, besökare och crew som gör festivalen! Utan er, inget Birdie! Birdie drivs ideellt. Vi är […]Read more »

Sista chansen!

Snart slutar Birdies mellandagsrea Fram till 30 december släpper vi alla biljetter, tröjor och musmattor till absolut lägsta möjliga pris! Passa på för efter nyår höjer vi till ordinarie priser. […]Read more »

Vi laddar inför 2019

Sedan Birdie 28 har projektgruppen enträget jobbat med att lägga grunderna inför Birdie 29. Boka in 30 maj till 2 juni 2019 redan nu. Du vill inte missa Birdie 29! […]Read more »

Birdie <3 Uppsala

Birdie grundades redan 1993 som ett Demoparty i Lundellska skolans matsal. Resan fram tills idag har varit lång och händelserik. Och idag har Birdie blivit en självklar del av Uppsala […]Read more »

ALLEZ

Att skrika “Allez” är en tradition sprungen ur ett gäng galna tyskar, The Crazy Germans. Ordet är franska och betyder typ “kör/röra sig/gör nåt förhelvete” eller på eng. “go”. Det […]Read more »

Fototävling på Birdie 29

Tillsammans med Uppsala Fotofestival kommer vi att genomföra ett fotomaraton under Birdie 2019. Bidragen kommer att bli bedömda av en kunnig jury och vinnarna får fina priser. De vinnande bidragen […]Read more »

StarCraft 2 på Birdie 29

Tillsammans med STHLM E-sport och Kompisklanen så ser vi fram emot tävlingar i det klassiska SC2. Priser och tävlingsformat utannonseras senare. Förra evenemanget fick vinnarna bland annat loot direkt från […]Read more »

Ta din förening till Birdie 29!

Kom till Birdie och visa upp er verksamhet, ha en meet-up för era medlemmar, rekrytera nya medlemmar och ha skoj. Kontakta oss på info@birdie.org

Tredje advent

Idag tänder många tre ljus. Och vi på Birdie släpper tre av varje produkt till extra bra pris. Fynda bara idag. Vi släpper 3 st LAN biljetter a 399 kr […]Read more »

King of Nordic CS:GO 100 000 kr

ESEN Esports kommer tillbaka till Birdie och genomför ännu en episk turnering i CS:GO med hela 100 000 kr i prispotten! Dags att börja hårdträna för att visa vilket lag […]Read more »

Dataspelsmusik med Salongsorkestern

Vi inviger Birdie 29 med en dataspelskonsert med en hel orkester! Salongsorkestern bjuder på en repertoar med Super Mario, Halo och andra kända hits från dataspelens värld. Salongsorkestern uppträder torsdagen […]Read more »

Birdie Scene

Birdie fortsätter att satsa på demoscenen. Till Birdie 29 kommer vi att dela ut värden för minst 40 000 kr till vinnare i tävlingarna i Birdie Scene. Räkna med tävlingar […]Read more »

Birdie YLDR musmatta

YLDR har tagit fram en lyxig och stor musmatta åt Birdie med sublimeringstryck för bästa återgivning av motivet. Exakt design är under framtagning men denna musmatta kommer att förgylla ditt […]Read more »

Julfynda idag

Idag tänder många två ljus. Och vi på Birdie släpper två av varje produkt till ett extra bra pris. Julfynda bara idag. Vi släpper 2 st LAN biljetter a 399 […]Read more »

BirdieCon är tillbaka på Birdie!

Kom och spela ett valfritt brädspel på BirdieCon så är du med i utlottningen av det populära brädspelet Magic Maze (för 2-8 spelare)   Vad är BirdieCon? BirdieCon är ett […]Read more »

Släck törsten på Birdie

Vännerna på UNF tävlar ut en låda smaskiga drycker. Det enda du behöver göra är att bli medlem i UNF (https://ebas.unf.se/signups/index/7794) och motivera varför du är en vinnare till olle@unf.se! […]Read more »

Birdie YLDR Jersey tröjan

Vi presenterar stolta att Birdie och YLDR inleder ett samarbete! Tillsammans lanserar vi festivaltröjan för Birdie 29! YLDR:s Gamejersey Pro med Birdies unika design. För att fira detta så släpper […]Read more »

Eventpass

Birdie eventpass Under Birdie 29 kommer det att hända mängder av saker. Förra eventet genomfördes turneringar i e-sport, tävlingar i Scene, konserter, utställning, konsolspel, testa på, analoga spel, föreläsningar, arkadspel, […]Read more »

Birdie 1a advent

Birdie VIP Säkra upp ett helt eget bord bara för dig själv. Idag släpper vi tre biljetter till vårt absolut lägsta pris, 3 VIP LAN biljetter a 499 kr (ord […]Read more »

Julkalender

Snart är julen här! För att ladda inför julafton så kick-startar vi med att släppa några få biljetter till oslagbart julpris. Säkra Birdie biljetten idag! Vi släpper 3 st LAN […]Read more »