UPPDATERAT!  ÖKAD PRISPOTT!

Tillsammans med vännerna på Plantronics, Arozzi och Xtrfy så ökar vi tempot!  Det blir sköna headsets till de vinnande lagen i OW, RL, PUBG samt 2a plats i LoL. Plantronics […]Read more »

Birdie <3 Uppsala Fotofestival

Vi är riktigt glada över att kunna presentera ett samarbete mellan Birdie och Uppsala Fotofestival! Tillsammans kommer vi att genomföra ett individuellt fotomaraton under lördagen där man ska ta bilder […]Read more »

Østfold Esport LAN 

Vinnande lag av King of Nordic CS:GO Cup på Birdie, vinner inte bara pengar, ära och berömmelse utan bjuds även in till Norges nyaste och häftigaste esportLAN. Det vinnande laget […]Read more »

Mat för en hungrig gamer!

Vi kan nog presentera Sveriges bästa LAN-mat! IFU Arenas restaurang löser en prisvärd buffé varje dag under indie. Ingen ska gå hungrig från bordet! Finns det behov av specialkost pga […]Read more »

Prisfyndet kör Dominaria-drafter!

På torsdag och lördag finns det möjlighet att spela Magics roligaste spelform på BirdieCon, nämligen Booster Draft! Vi draftar Dominaria torsdag samt lördag från 15:00-20:00. Det är drop-in under dessa […]Read more »

Nordic Garrison

Birdie och BirdieCon får fint besök av 2 medlemmar från Nordic Garrison. Under torsdagen den 10 maj så patrullerar två troopers runt och håller koll på folkmassorna. Nordic Garrison är […]Read more »

Arozzi på Birdie

Sitt som en kung! Det kommer esportlagen göra som kvalificerar sig till slutspelet på King of Nordic CS:GO Cup på Birdie. För att ge de bästa lagen på Birdie de […]Read more »

Kronvall streamar från Birdie

Kronvall, Sveriges piggaste streamer som ger folk ett stort leende varje dag med sitt speciella glada sätt att se på världen. Lite av en papparoll för de som känner sig […]Read more »

Pizza Hut <3 Birdie

Sugen på underbar pizza för gamers och LANare? Pizza Hut ger Birdes deltagare 25% rabatt på á la carte och avhämtning mot uppvisning av Birdie armbandet. Rabatten gäller ej buffén. […]Read more »

Regem Esports sänder Hearthstone-spelare

I Regem Esports HS-lag hittar ni förra årets Birdie vinnare i Hearthstone. Nu är Regem Esports tillbaka på Birdie för att vinna igen! Hearthstone-laget, från vänster till höger: Jonathan “Chewie” […]Read more »

AlekS Fnatic Academy

Birdie får fint besök av Alexander “AlekS” Andersson från Fnatic Academy. Alexander kommer hänga på Birdie tillsammans med vänner, och kanske får du chansen att testa dina CS:GO skills i […]Read more »

Tutsi kommer

Tutsi är ytterligare en streamer som kommer tillsammans med Ourplays till Birdie. Tutsi är 25 år gammal och kommer från Helsingborg. Han spelar spel som Fortnite, Counter-Strike, PUBG och gillar […]Read more »

Regem Esports skickar LOL-lag

Regem kom på 3:e plats i League of Legends Birdie 27. Nu är Regem Esports tillbaka på Birdie för att vinna!   League of Legends-laget, från vänster till höger: Denis […]Read more »

G2V kommer

  G2V kommer tillsammans med Ourplays till Birdie och chillar med Eddieboi, AlexDrosso, Tutsi & Roxyproxxy. G2V är från Helsingborg, han spelar Fortnite men gillar att bryta av det med […]Read more »

Hue1 kommer till Birdie

Hue1 är ett av de lag som kvalades fram av SPL till Birdie. På Birdie kommer de vara med och tävla om 100 000 kr i King of Nordic CS:GO […]Read more »

Birdie växlar upp!

I takt med att vi säljer fler LAN-biljetter så har vi fått möjligheten att boosta en av våra mest uppskattade turneringar! Vi pushar därför in hela 10 000 kr till […]Read more »

AQC stärker upp Birdie Scene

AQC – Abiding Quality Consultants. Det är ett namn brett nog att rymma samtliga delar av verksamheten och det säger vad vi står för; konsultuppdrag med bestående kvalitet. Vi håller […]Read more »

Magisk invigning av Birdie 

I år tar vi hjälp att inviga Birdie 28 av trollkonstnären Johan Ståhl. Johan är en prisbelönt magiker som har uppträtt på Magic Castle i Hollywood, i England, Italien, Kina […]Read more »

King of Nordic PUBG Cup at Birdie

Powered by PUBG Sverige, xpulz, Publiclir and Phoenix Blue In cooperation with one of Swedens largest communities for PUBG, Publiclir, Phoenix Blue and xpulz. Together they form the crew for […]Read more »

Alex D’Rosso på Birdie!

Alex kommer till Birdie tillsammans med vännerna Roxyproxxy och Eddieboi. Alex är med i Team Property, men är även känd som vinnare av Paradise Hotel och för att vara den […]Read more »

Entelechy Gaming kommer!

Norges hetaste CS:GO lag kommer till Birdie! Vinnarna av the Gathering 2018 kommer till Sverige för att vinna King of Nordic CS:GO Cup at Birdie och lägga beslag på delar […]Read more »

7licious kommer till Birdie

Tilde, 7licious, kommer till Birdie och hänger med oss! Tilde spelar CS:GO, PUBG och kommer från Uppsala, precis som Birdie, och hon varit hos oss flera gånger tidigare. Träffa 7licious, […]Read more »

Målarhörna på BirdieCon

Målar du figurer? Vill du ha någon att måla med? Någon att få tips av? Ta med färger, penslar och figurer och sätt dig i vår målarhörna som är öppen […]Read more »