Boka plats

...igen! \o/

Instruktioner

Kära Birdiebesökare!

På grund av att vi har många lediga platser så vill vi fokusera på att göra Birdie bättre och mysigare för er som är coola och köpt biljett. Detta innebär att vi kommer att genomföra en förändring för det bättre.

Alla kommer att få ett eget bord, det som annars endast var avsett för VIP. Detta innebär att det är fritt fram att ta med sig sin ultrawideskärm eller multipla skärmar. Du har 180cm bord att förfoga över! Detta är ändå något vi funderade på att ha som standard till 2024 då de flesta ändå har denna typ av battlestation hemma.

För att genomföra denna cirkus så kommer det innebära att de flesta av er kommer att få välja platser på nytt.

För att detta så ska gå smidigt som möjligt och att ni ska minimera risken att bli flyttade igen så ber vi er att noggrant läsa instruktionerna.

-Skapa inte luckor! Ni kommer att behöva sitta bredvid andra människor.

-Välj plats efter sällskapets storlek och motsvarande tillgänglig lucka.

-Tänk på att nu när alla har stora bord så blir avstånden mellan er längre. Det är trevligare att sitta rygg i rygg eller mittemot varandra.

-Är ni i sällskap räcker det med att en person genomför flytten för samtliga, se till att hela sällskapet är informerade. Ansvarig behöver följande information från övriga i sällskapet:

-Namn

-E-post

-Bokningsnummer (enligt köpt biljett)

-Nick (frivilligt, nick är synligt för övriga när ni bokat)

-Din gamla biljett du fått via trippus gäller fortfarande för inträde. De gamla platserna är dock ogiltiga och de nya du bokar gäller.

-De som inte bokat nya platser på måndagen 15/5 kommer att bli flyttade av oss. Dessa meddelas särskilt efter flytt.

-Är du osäker, har problem, valde fel plats eller vill ha rådgivning, kontakta knaZen på vår Discord (https://discord.gg/birdielan) eller maila oss på [email protected] så hjälper vi dig!

 

För att boka dina nya platser följer du dessa steg:

1. Gå till https://www.birdie.org/platser/

2. Viktigt! Välj hall högst upp (E eller F, F = hallen med scenen)

3. Klicka på den plats du önskar boka och därefter på Add to booking. Upprepa detta på samtliga platser om du väljer för flera.

4. När du valt platser klickar du på den blå knappen Open och därefter Next 5. Fyll i uppgifterna, tänk på att bokningsnumret måste matcha er biljett ni tidigare köpt. Klicka på Book.

6. Väljer man flera platser så skriver fyller man även i till vem som bekräftelsen skall skickas.

7. Du får sedan ett mail med en länk, klicka på länken för att slutföra bokningen. 8. Informera eventuella övriga i sällskapet om deras nya platser.

Klart!

Vi ber om ursäkt för stöket men hoppas att ni upplever detta som en uppgradering!

Med vänlig hälsning Birdie Crew