Boende

På Birdie

I biljettpriset ingår möjlighet att sova i vår sovsal. Vi kommer inom kort att presentera sovalens lokalisering.
För att din sovsalsupplevelse inte ska bli allt för spartansk behöver du ta med din egen madrass/liggunderlag, kudde, sovsäck/täcke.
Vi rekommenderar även öronproppar.
Du kan ej lämna kvar din utrustning efter att du har sovit klart utan du förväntas stuva undan din packning. Detta för att alla ska få plats.

Vi strävar givetvis efter att ha öppet dygnet runt men då det finns en risk att vi ej har tillräckligt med personal så kan öppettider förekomma. Vi återkommer med mer information.

Husvagn/Husbil

För Husvagn och Husbil gäller samma avgifter som för vanlig parkering.

Avgift betalas för varje parkeringsruta som upptas.

El, avlopp eller vatten finns ej att tillgå.

Hotell

Festivalpriser på Birdies egna hotell

Boka sköna hotellnätter under festivaldagarna på Arenahotellet som ligger alldeles bredvid Birdie. Njut av god sömn i en skön säng och en gedigen hotellfrukost! Arenahotellet är Uppsalas största hotell med 200 rum och 620 bäddar. Det finns en bra hotellrestaurang som erbjuder en à la cartemeny med både fisk, kött och vegetariska alternativ. Arenahotellet har så klart ett eget gamingrum utrustat med bland annat Playstation och Xbox.

Enkelrum: 995 kr

Dubbelrum: 1195 kr

Trebäddsrum: 1395 kr

Priser per natt, inklusive frukost och moms. Gäller endast under festivaldagarna, 21-24 maj. Boka direkt på 018-35 00 25  eller reception@arenahotellet.se Ange ”Birdie”. Obs! Antalet rum till detta pris är begränsat. Först till kvarn! Läs mer: https://arenahotellet.se