Boende

På Birdie

I biljettpriset ingår möjlighet att sova i vår sovsal. Sovsal är i år förlagt på Gränby skola, som är en kort promenad, ca 15 minuter, från IFU arena.
För att din sovsalsupplevelse inte ska bli allt för spartansk behöver du ta med din egen madrass/liggunderlag, kudde, sovsäck/täcke.
Vi rekommenderar även öronproppar.
Du kan ej lämna kvar din utrustning efter att du har sovit klart utan du förväntas stuva undan din packning. Detta för att alla ska få plats.

Sovsalens eventuella öppettider meddelas vid ett senare skede.

Husvagn/Husbil

För Husvagn och Husbil gäller samma avgifter som för vanlig parkering.

Avgift betalas för varje parkeringsruta som upptas.

El, avlopp eller vatten finns ej att tillgå.

Hotell

Boka sköna hotellnätter under festivaldagarna på Arenahotellet som ligger alldeles bredvid Birdie. Njut av god sömn i en skön säng och en gedigen hotellfrukost! Arenahotellet är Uppsalas största hotell. Det finns en bra hotellrestaurang som erbjuder en à la cartemeny med både fisk, kött och vegetariska alternativ. Arenahotellet har så klart ett eget gamingrum utrustat med bland annat Playstation och Xbox.

Enkelrum: 795 kr
Dubbelrum: 995 kr
Trebäddsrum: 1195 kr

Priser per natt, inklusive frukost och moms. Gäller endast under festivaldagarna, 30 maj till 2 juni. Boka direkt på 018-35 00 25 eller reception@arenahotellet.se Ange ”Birdie”. Obs! Antalet rum till detta pris är begränsat. Först till kvarn! Läs mer: https://arenahotellet.se