Delta i kval 2 – få ett dataspel

Spela i Birdie Opens andra onlinekval och få ett schysst dataspel! 

Vi är glada över att kunna utannonsera att alla som deltager i Birdie Open onlinekval 2 nu i helgen kommer få en extra bonus. Tillsammans med FridayPlays låter vi nu alla få möjlighet att testa deras tjänst. Varje fredag får FridayPlays kunder ett schysst dataspel att starta helgen med. 

Vi har 1000 koder att dela med oss av som vi kommer maila ut till alla som deltager i  Birdie Open onlinekval 2, så långt koderna räcker! För att nyttja koden så måste man registrera sig, men det är lätt att avregistrera sig om man inte vill fortsätta. Koden gäller för ett (1) spel utan kostnad.

Anmäl dig här: https://publiclir.se/article/birdie-blir-birdie-open-65-000-sek-och-inet-som-huvudpartner

Om FridayPlays 

FridayPlays är en digital prenumerationstjänst som erbjuder dess användare nya spel på veckobasis. Där du som kund varje fredag får en digital spel-låda som innehåller 4 olika spel-alternativ där du sedan får välja ett utav dessa att få levererat direkt. Spelen som levereras är i form av Steam-koder och kommer efter varje fredag vara kundens att behålla för evigt. 

Prenumeration 

FridayPlays.com är en prenumerationstjänst som på månadsbasis kostar $14,99. För att bruka tjänsten behöver du som kund koppla ett bankkort eller ett Paypal-konto. 

Rabattkoder 

Vid tillämpning av en rabattkod som erbjuder en viss period kostnadsfri tillgång till FridayPlays.com kommer du som kund att automatiskt debiteras $14,99 vid utlöpande av den kostnadsfria perioden och då inleda ett vanligt abonnemang på plattformen. Registreringsbonusar tillämpas ej vid brukande av rabattkod utan levereras om du som kund väljer att fortsätta ditt abonnemang använda tjänsten efter den kostnadsfria perioden. 

Av denna anledning måste du som kund alltid koppla ett betalningsalternativ vid registrering av ett nytt konto. 

Uppsägning av abonnemang och kostnadsfri tillgång 

Att säga upp ett abonnemang är en smidig process. Detta kan du som kund göra genom att logga in på plattformen och navigera till “My subscriptions” och sedan välja abonnemanget i fråga och därifrån avbryta det. En uppsägning bör göras minst 24 timmar innan nästa debiterings-tillfälle för att säkerställa att ingen debitering kommer att ske. 

Sveriges äldsta LAN ställer inte in, vi ställer om! 13-15 maj sker mängder av aktiviteter för gamers, sceners och e-sportare online. Följ alla nyheter på www.birdie.org