Birdie e-sport, nya datum för kvalspel

Snart är det dags för Birdie! Och vi har justerat första datumen för kvalen för att fler ska få plats! Och mer roliga nyheter kommer!

 

Birdie – Counter-Strike: Global Offensive

I CS:GO kommer två kval hållas där top två från varje kval går vidare till finalturneringen som spelas den 13-15 maj. Ert lag kan redan nu anmäla er till samtliga kval. Samtliga kvalmatcher inklusive finalen är BO1. Lyckas ni kvala vidare vid första omgången kommer ni inte kunna delta i det andra kvalet. Prispotten för CS:GO ligger på 40 000 SEK!

 • Birdie CS:GO Kval #1: Anmäl här Anmäl här
  Datum: 1/5 – 16:00
 • Birdie CS:GO Kval #2: Anmäl här Anmäl här
  Datum: 8/5 – 16:00

 

Birdie – League of Legends by SweLeague

Turneringen i League of Legends arrangeras tillsammans med League of Legends Sverige.
I League of Legends kommer två kval hållas där top två från varje kval går vidare till finalturneringen som spelas den 13-15 maj. Ert lag kan redan nu anmäla er till samtliga kval. Samtliga kvalmatcher inklusive finalen är BO1. Lyckas ni kvala vidare vid första omgången kommer ni inte kunna delta i det andra kvalet. Prispotten för League of Legends ligger på 15 000 SEK!

 • Birdie League of Legends Kval #1: Anmäl här Anmäl här
  Datum: 2/5 – 16:00
 • Birdie League of Legends Kval #2: Anmäl här Anmäl här
  Datum: 9/5 – 16:00

 

Birdie – Rocket League

I Rocket League kommer två kval hållas där top två från varje kval går vidare till finalturneringen som spelas den 13-15 maj. Ert lag kan redan nu anmäla er till samtliga kval. Samtliga kvalmatcher inklusive finalen är BO1. Lyckas ni kvala vidare vid första omgången kommer ni inte kunna delta i det andra kvalet. Prispotten för Rocket League ligger på 9 000 SEK!

 • Birdie Rocket League Kval #1: Anmäl här
  Datum: 2/5 – 16:00
 • Birdie Rocket League Kval #2: Anmäl här
  Datum: 9/5 – 16:00

 

Sveriges äldsta LAN ställer inte in, vi ställer om! 13-15 maj sker mängder av aktiviteter för gamers, sceners och e-sportare online. Följ alla nyheter på www.birdie.org