Birdie Counter-Strike

Birdie Counter-Strike

Counter-Strike är sedan många år den absolut största titeln på Birdie. Turneringen kommer att hålla toppklass och arrangeras av DJS Esport AB i samverkan med Sveriges största spelförening Svenska Gamers (fd spelföreningen Publiclir).

I CS:GO kommer två kval hållas där top två från varje kval går vidare till finalturneringen som spelas den 13-15 maj. Ert lag kan redan nu anmäla er till samtliga kval. Samtliga kvalmatcher inklusive finalen är BO1. Lyckas ni kvala vidare vid första omgången kommer ni inte kunna delta i det andra kvalet. Prispotten för CS:GO ligger på 40 000 SEK!

Birdie CS:GO Kval #1: Anmäl här Anmäl här
Datum: 1/5 – 16:00

Birdie CS:GO Kval #2: Anmäl här Anmäl här
Datum: 8/5 – 16:00

OBS. CS:GO, Åldersgräns 16 år eller målsmans godkännande

 

Läs mer här: https://publiclir.se/article/birdie-31-online-65-000-sek 

 

Sveriges äldsta LAN ställer inte in, vi ställer om! 13-15 maj sker mängder av aktiviteter för gamers, sceners och e-sportare online. Följ alla nyheter på www.birdie.org