TV-spel quiz NY TID

Hur är dina kunskaper om TV-spel? Är Nintendo, Sega, Xbox och Playstation ditt expertämne? Har du koll på lite fler karaktärer än Mario, Link och Sonic? Ikväll kommer du kunna vara med på Nerdevents TV-spels quiz och visa att du är bäst.

I prispotten finns ett helt flak NOCCO och en Birdie-biljett. Obs. För att vinna NOCCO måste du vara 18 år eller äldre.

Du medverkar genom att ansluta dig till birdies discord: https://discord.gg/birdielan. För att vara med och tävla så går du in på https://kahoot.it/ eller laddar ner Kahoot appen på din telefon. et är begränsat antal platser, så skynda för att vara med. När vi väl kör quizarna så kommer det postas en kod som man anger för att ansluta till quizen.  Frågorna kommer komma i livestreamen på Twitch. https://www.twitch.tv/birdietv Du måste använda ditt Discord nick på Kahoot, det för att vi ska kunna kontakta vinnaren efteråt.

Nerdevents är en förening för dig som gillar Nördkultur. Vi arrangerar frågetävlingar, nördloppisar och hänger på Birdie. Du hittar oss på www.nerdevents.se och vill du bli medlem så kan du anmäla dig här: https://ebas.sverok.se/signups/index/8652