Möt League of Legends Sverige

Möt Sam Davy Stagfeldt, en av grundarna av Sveriges största community för League of Legends. Facebookgruppen som samlar mer än 38000 hängivna fans av spelet. Birdiefestivalen har samarbetat under många år med League of Legends Sverige som håller i Birdies uppskattade LoL turnering. Intervjun kommer att sändas här: www.twitch.tv/birdietv/

Läs mer om LOL Sverige: https://www.facebook.com/groups/LoLSverige/ 

Tillsammans med Prima eSport genomför Birdie en rad olika intervjuer med intressanta människor som har koppling till Birdie. Prima eSport jobbar aktivt för ett schysstare klimat inom e-sporten och driver projekt inom anti-mobbning. Prima eSport har flera lag som tävlar inom e-sport och de medverkar bland annat i Svenska Elitserien i CS:GO.

Läs mer om Prima: www.prima.gg