Birdie + Prima eSport

Just nu jobbar Birdie och Prima eSport hårt med att ta fram material inför Birdie 30 Online! Prima har fått uppdraget att spela in material under ett antal dagar på ESEN Esport, dvs samma tv-studio som Birdie 30 Online kommer att sändas från under 21-23 maj. 

Prima eSport gör en rad spännande intervjuer, inslag från olika sidor av svensk e-sport och en hel del annat kul. Boka av Kristi Himmelsfärdshelgen och följ Birdie på Twitch! 

”Det är superkul för oss att jobba med en aktör som Birdie, då vi båda har en viktig värdegrund att visa upp” Säger Martin, ordförande Prima eSport. 

Prima eSport jobbar aktivt för ett schysstare klimat inom e-sporten och driver projekt inom anti-mobbning. Prima eSport har flera lag som tävlar inom e-sport och de medverkar bland annat i Svenska Elitserien i CS:GO.

Läs mer om Prima: www.prima.gg