Birdie 30 inställt

Birdie 30 ställs in
Med anledning av regeringens beslut om att evanemang över 500 deltagare inte får genomföras på grund av COVID-19 har Birdies projektgrupp med stöd av Birdie styrelse valt att ställa in Birdie 30 på IFU-Arena.
Birdies projektgrupp undersöker nu möjligheten att istället kunna genomföra Birdie 30 helt online med e-sportturneringar, demoscene-tävlingar och uppvisningar, funtours, föreläsningar och workshops och mycket annat.
Mer information kommer inom kort.
FAQ
Varför ställer ni in?
Vi följer regeringens beslut om att evenemang med över 500 deltagare inte får genomföras. Information om COVID-19 finns att läsa mer på Folkhälsomyndighetens sida. Birdie sätter trygghet och säkerheten främst för vår crew och för våra besökare. Vi är medvetna om att vissa evanemang valt att sätta en maxgräns på 499 personer. Birdie avstår från detta då vi anser att det vore oansvarigt.
Köpta biljetter och hotellrum
Vi kommer inleda återbetalning av köpta LAN-biljetter inom kort, och uppmanar alla som bokat hotellnätter att avboka dessa.
Varför inte bara skjuta upp till i höst?
Birdie har under lång tid tillbaka arrangerats på Kristi Himmelsfärdshelgen. Att flytta betyder att vi måste hitta datum som passar, att det finns lokaler som är lediga, att Birdie crew kan ta ledigt från jobb för att vara på festivalen, att vi kommer krocka med andra befintliga evenemang under hösten, osv… Vi vet dessutom inte hur höstens läge ser ut gällande COVID-19.