WarFallen

På Birdie kommer det svenskutvecklade spelet WarFallen kunna provspelas. Frosty Elk kommer ha en monter med en massa datorer redo för alla besökarna som vill svinga sina svärd mot varandra och de infekterade.

Svenska grundaren bakom titlar som Age of Chivalry samt Chivalry: Medieval Warfare släpper nu sin senaste titel WarFallen. Det nya spelet tar genren ett steg längre och lägger till element som tidigare inte funnits, vilket skapar en unik upplevelse.

Med ett minimalt team har de lyckats förmedla en spelkänsla och ett fräscht grepp om första-persons svärdspel. Utvecklingen har fokuserat på spelkänsla och att behålla det som gjort genren så populär. Spelet har premiär den 28 maj.

Kom och prata med utvecklarna, prova spelet och få med dig en gratis spelnyckel hem.

Kliv in i en unik stil av lagspel online som utspelar sig i en fiktiv medeltida värld fylld med utmaningar och uppdrag, Välj bland olika roller som har unika vapen, utrustning och förmågor, allt medans lagen tävlar inte bara mot varandra utan även mot de infekterade som finns överallt.

Efter 100 av krig så har all död tagit ut sin rätt, blodröda floder och döda kroppar överallt blev den perfekta grogrunden för sjukdomar. Infektionen som drabbade är fortfarande av okänd art och än har inget botemedel upptäckts. De tidigare fienderna slåss nu inte bara mot varandra, utan även mot de infekterade som finns överallt och hatar alla oavsett.

2 lag, 4 spelartyper och en massa infekterade. Spela som bågskytt, riddare, pestdoktor eller smed.

WarFallen är ett spel som kan ses som ett medeltida Team Fortress 2, med massor av infekterade ickespelare som blir ett tredje lag som finns överallt och hatar alla.


Länkar