Vildhallon

Det kreativa företaget Vildhallon kommer ha sitt partykortspel NätTrollz! till salu på Birdie Expo. NätTrollz är ett spel i vilket man som spelare iklär sig rollen som en bitter nätkrigare som med alla medel ska vinna diskussionstrådar på nätet. 

De finns överallt: på Twitter och Flashback, men inte minst i Nyhetsblaskans kommentarsfält och i Stå upp för-grupper. När källaren har kvävt dem får de ny näring av uppmärksamhet på nätet. Som spelare tar du rollen av ett nättroll med ett enda syfte: att vinna eller förstöra så många diskussionstrådar som möjligt.

NätTrollz! är ett partykortspel med bitande vass humor som också belyser källkritik och hur lätt det är att påverka nätet negativt. Detta är spelet som alla nätkrigare väntat på! Det är också spelet för alla som insett att man inte kommer nån vart av att tjafsa på nätet. Och så får du lära dig precis hur kraftfulla gulliga kattungar är.

Läs mer: https://vildhallon.com

En biljett för en dag till Birdie Expo kostar 100 kr och 200 kr för alla tre dagar. Barn upp till 11 år går gratis i betalande vuxens sällskap.