USIF e-sport

USIF, Upsala studenters idrottsförening, startar e-sportverksamhet. Idag har USIF genomfört läger för ungdomar med tennis, fys-träning och e-sportturneringar i Tennis World Tour på Xbox. Verksamheten kommer att utvecklas och det finns flera spännande planer för framtiden till exempel att utöka med andra sportspel. Att synas och vara på Birdie är ett naturligt steg för USIF.

”Vi ser dataspelen som något positivt, och vi ser att USIF kan få unga att både träna tennis och utöva e-sport. Tennisen ger möjlighet till hälsa, styrka och energi vilket också är viktigt för att prestera maximalt i e-sport” säger Peter Rejmer, tränare på USIF

USIF ställer ut på Birdies Expo. Kom och besök oss! https://www.birdie.org/expo/ 

”En personlig mötesplats som skapar hälsa, glädje och gemenskap i världsklass” Detta är vad vi på USIF står för och arbetar hårt med att uppnå varje dag, året runt. Varmt välkommen till Uppsalas finaste multiarena för racketsport!

Läs mer www.usif.se