NOCCO sponsrar Konsolsport på Birdie

NOCCO sponsrar Konsolsports turneringar på Birdie med drycker. Kom och chilla med Konsolsport och lira konsolspel. Det blir turneringar i SMASH Ultimate, Street Fighter V, Tekken 7, Guilty Gear Xrd rev2 och Dragon Ball FighterZ.

Turneringarna drivs av föreningen Konsolsport för sina medlemmar. Vi ses i Uppsala i IFU arena på Birdie, SWEDENPHACEOFF

Registera er nu!  https://smash.gg/tournament/swedenphaceoff-major-2 

Turneringarna drivs av föreningen Konsolsport för sina medlemmar. Anmäl dig på www.konsolsport.se Det finns ett fåtal gratis platser vikta till dig som köpt LAN biljett på Birdie. Anmäl ditt intresse direkt till Konsolsport. Konsolsport är arrangör och står för all hantering och utbetalning av priser i tävlingarna. Läs mer om Birdies prispolicy här: www.birdie.org/index.php/prispolicy/ 

Om Konsolsport

Konsolsport är en förening för dig som älskar e-sport och spel på konsol. Konsolsport grundades av tre eldsjälar i Botkyrka med målet är att skapa meningsfull fritid och framtid för unga i förorten och resten av landet. Vi arrangerar mängder av sammankomster och turneringar under året. Läs mer på www.konsolsport.se