Moddningstävling på Birdie

Moddningstävling på Birdie

Självfallet återkommer ett av de mest uppskattade inslagen på Birdie där skickliga moddare av datorer får chansen att visa upp sina mästerverk. Tävlingen startade redan 2010 och fyller 9 år. På scenen återfinns Hannes Fredriksson som varit arrangör av Birdies moddningstävling sedan 2013.

Ta med din moddade dator till Birdie torsdagen 30 maj. Det kommer finnas ett uppställningsområde där alla datorer visas upp innan finalen och prisutdelning som sker på Birdies stora scen. Alla tävlande ansvarar för sina egna datorer och ska vara på plats för att visa upp och berätta om sina projekt.

Birdie bjuder alla seriösa moddare som ska tävla i moddningstävlingen på fri besöksbiljett för tävlingsdagen. Kravet är att man mailar sitt namn och bild på sitt projekt till info@birdie.org senast 28 maj. Uppge sedan ditt namn vid entrén.

.

Torsdag 30 maj

10:19 Birdie öppnas

14:00 Sista tid för inlämning av moddad dator

14:00-16:00 Utställning

16:15 Moddningstävlingen sker på scenen

17:00 Prisutdelning

.

Årets jury består av Hannes Fredriksson, en representant från Birdie projektgrupp samt inbjuden moddare. 

.

People’s Choice

Ni har väl inte glömt att alla på Birdie också är med och delar ut priser på Birdies moddningstävlingar? People’s choice ligger helt och fullt i era händer. Gör skillnad och se till att rätt dator vinner! 

.

Totalt kommer 4 vinnare att utses! 

.

Årets loot

Birdie VIP-biljetter till Birdie 30 (värde 699 kr)

Läskande NOCCO

Presentkort på VIP rum hos Kappa Bar (värde 500 kr)

Middagsbuffé på IFU Arena restaurang