Häng med Nätverket Leia och Female Legends på Birdie

Nätverket Leia och Female Legends kommer till Birdie och anordnar separatistiskt häng för tjejer och ickebinära. Kom och häng, spela och snacka med oss!

Vad är Nätverket Leia?

Leia är ett nätverk inom Sverok för att du som tjej inom spelhobbyn ska kunna utvecklas. Vi anordnar nätverksträffar runt om i landet där du kan träffa nya vänner, spela spel, lära dig om nördfeminism eller bara prata av dig. Leia har också ett mentorskapsprogram där nya engagerade får hjälp av erfarna mentorer. Tillsammans stärker vi tjejers plats i spelhobbyn 2764.png

Vem är Leia till för?

Leia riktar sig till alla som identifierar sig som tjejer. Om du har en annan könsidentitet (till exempel icke-binär) och tycker att du har erfarenhet av att tolkas som tjej är du också välkommen. Personer från alla Sveroks verksamhetsgrenar är välkomna, och du får såklart vara med oavsett hur ny eller gammal du är inom hobbyn. 

sverok.se/leia

Vad är Female Legends?

Female Legends är ett community för tjejer och icke-binära som håller på med alla former av e-sport och gaming, från gräsrots- till proffsnivå. Vårt mål är att alla utövare ska känna sig inkluderade, accepterade och representerade. 

Vi arrangerar egna LAN och turneringar (bland annat Women’s E-sports League tillsammans med Challengermode), har coaching i olika e-sporter och anordnar spelkvällar. Vi medverkar också på externa event, som LAN och konvent. På externa event arrangerar vi community-aktiviteter och fungerar trygghetsskapande för våra medlemmar. 

femalelegends.com

Vad gör Female Legends och Leia på Birdie?

    Har LAN-platser för tjejer och icke-binära.

    Har en yta i expon där det kommer kommer finnas aktiviteter och vara ett ställe att hänga på tillsammans! Mer info om aktiviteterna kommer inom kort.

    Agera nattvakter i Birdies separatistiska sovsalar.

    Hålla några mindre turneringar för tjejer och icke-binära. Anmälan på plats!

Är du tjej eller icke-binär och vill hänga med Leia och Female Legends på Birdie? 

Gå med i deras grupper på Facebook för ytterligare information!

Female Legends: https://www.facebook.com/groups/FemaleLegendsSE/

Leia: https://www.facebook.com/groups/168314730024481/