Handbok för superhjältar – rollspelet, sagospelet Äventyr och Hjärnor

Handbok för superhjältar – rollspelet, sagospelet Äventyr och Hjärnor

Möt Elosos förlag som visar upp och säljer rollspel, böcker och spel på Birdie Expo. Missa inte att titta på spelet som låter dig uppleva världen i den populära bokserien Handbok för superhjältar.

Läs mer: https://eloso.se

Skapa berättelser i Röda Maskens värld. Bli en hjälte i Lisas gäng och bekämpa brott och elakheter i Rosenhill! Nu kan du bli hjälten tillsammans med andra i ett berättarspel där ni skapar mysterier och löser dem tillsammans. Skapad av Elias och Agnes Våhlund med hjälp av Daniel Lehto.

Sagospelet Äventyr är ett magiskt äventyr i gränslandet mellan saga och rollspel. Det riktar sig mot barn i åldrarna 5-12 och deras föräldrar. Upplev sagovärlden Masona och skapa en saga tillsammans där en person är Sagoberättare och de andra hjältar på spännande äventyr.

Hjärnor är ett helsvenskt figurspelssystem som utspelar sig i samhället Möllinge på den skånska ostkusten, sensommaren 1995, efter utbrottet av en epidemi. Sommarhettan håller Skåne i ett fast grepp och zombier vandrar på gatorna. Ingenting är som förut…

En biljett för en dag till Birdie kostar 100 kr och 200 kr för alla tre dagar. Barn upp till 11 år går gratis i betalande vuxens sällskap.