Demonstration av brädspel

Var med på en speldemonstration och få möjlighet att testa kritikerrosade spel.

Du kan också bara titta på om du vill. 

Azul 

Som kunglig inredningsarkitekt har du fått uppdraget att utsmycka väggarna i det kungliga palatset i Evora. Själva spelet går ut på att överföra färgade brickor till sitt spelbräde och samla poäng efter hur brickorna placeras. 2-4 spelare. Aktiviteten sponsras av Fantasia.

Quacks of Quedlinburg

I Quacks of Quedlinburg är spelarna kvacksalvare och svindlare, som brygger egna hemliga elixir med ingredienser hämtade från en gemensam påse. Sälj dem sen för pengar att köpa bättre ingredienser för 2-4 spelare. Aktiviteten sponsras av Prisfyndet.

Anmälan hittar du här. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScQK2fsVMUVVITZF6ME7ltiApG-Zh7hfNf6Cst0ObUza-QZFg/viewform

OBS! Tiderna är först till kvarn. Så ifall många registrerar sig samtidigt så kommer de som var först att få en plats.

Info om BirdieCon

Uppsalas nya spelkonvent BirdieCon är tillbaka i år igen. Vi håller till på IFU Arena den 30 maj – 1 juni. Det är gratis entré att besöka BirdieCon men för att få deltaga i turneringar med prispott så måste du betala en anmälningsavgift och ha föranmält dig till turneringen. Bakom BirdieCon står bland annat spelbutiker, spelföreningar, Sverok Mälardalen samt Studiefrämjandet i Uppsala.

Läs mer om konventet på https://www.birdie.org/birdiecon/